Bogdan Colceriu a fost consultant de marketing pentru importante companii din Romania înainte de a deveni cofondator la Trilulilu – cea mai importantă platformă de videostreaming din Romania, cofondator la Okian – cea mai mare librărie de carte în limba engleză din România și apoi Frisbo – primul serviciu de efulfillment autohton.

Bogdan este CEO @ Frisbo Efulfillment în proces de extindere regională și de curând Founding Manager la Risky Business, primul fond de accelerare dedicat startup-urilor în România.

Cum a evoluat procesul de efulfilment în Romania?

„Prima dată când noi vorbeam de efulfilment era <<interesant, ce-i asta?>>, acum deja lucurile se schimbă, observăm că lumea vine și zice direct <<am un magazin online și ma uit și la efulfilment>>. Deci, termenul e acolo, e în piață. E o provocare logistică pentru toată lumea.” declara Bogdan în interviul din cadrul TeCOMM București 2018.

Privitor la creșterea cu 30% pe an a eCommerce-ului în Romania, Bogdan Colceriu afirmă următoarele: „Genul acesta de creștere este o oportunitate, dar este o oportunitate nu doar pentru cei locali, și aceasta este important este un mesaj pe care eu tot încerc să îl transmit antreprenorilor locali, că nu este doar o oportunitate pentru cei de aici să vândă mai bine în online, este o oportunitate la care încep să se uite și cei de afară, să zică <<hmm… Find personal trainer san diego. Uite, România crește cu 30% pe an în eCommerce, ce ar fi sa intru eu acolo?>>. Și atunci o sa vedem că încep să vină concurenți din afară, dar în același timp dacă tot vorbim de fulfilment și solutii logistice, este o oportunitate și pentru cei de aici să iasă în afară, pentru că atât timp cât ai un partener logistic, tu poți să vinzi și în țara de lângă și chiar două țări mai încolo.”

Urmărește interviul integral în video-ul următor.